Ο τέλειος vegan γάμος στην Κεφαλλονιά!

26  Σεπτεμβρίου, 2019

 

Η Κεφαλλονιά είναι ένα από τα πολύ όμορφα ελληνικά νησιά και εκεί επέλεξαν να κάνουν τον vegan γάμο τους η Άννα,  Ελληνίδα και ο Κόνορ απο Αγγλία vegans και οι δύο. H ιστορία αυτού του γάμου ξεκίνησε όταν έφαγαν μια μέρα στο εστιατόριο Τhe saints stores στην Θεσσαλονίκη τους άρεσε πολύ το φαγητό,  έτσι ζήτησαν από τον σεφ Νίκο Γαϊτάνο να αναλάβει το φαγητό στην δεξίωση του γάμου τους.

Ο γάμος έγινε στο Φανάρι, στις 14 Σεπτεμβρίου,  όλα ήταν υπέροχα στην πιο όμορφη μέρα του ζευγαριού, η οργάνωση ήταν μοναδική και  το vegan μενού άρεσε πάρα πολύ σε όλους τους καλεσμένους.

Κάποια από τα φαγητά: Μπρουσκέτες με μους καρυδιού, καναπέ με πατέ από φακές και κρίταμο, σουφλέ με vegan αλλαντικά, σουβλάκια και φιλέτα σόγιας. επίσης  γλυκά όπως τυραμισού,   μους λεμόνι, σοκολατίνα με γάλα καρύδας. Την τούρτα της δεξίωσης δημιούργησαν τα ζαχαροπλαστεία Φύσις.

 

 

 

Ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην Άννα και τον Κόνορ,  τους ευχαριστούμε γιατί μας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τον τέλειο vegan γάμο. Εμπνευστείτε και οργανώστε τοv γάμο των ονείρων σας!

 

keyboard_arrow_up